Interieur architect met een heldere aanpak.

Als interieurarchitect ben ik partner tijdens elke stap van het proces. Zo creëren we samen – van ontwerp tot oplevering – het eindresultaat waar je naar op zoek bent.

Tijdloze klasse

Geloof me vrij: op klasse en stijl staat geen datum. In functie van de omgeving en je verlangens begeleid ik je tot een ontwerp dat ongebonden is aan tijd of trends. Door te kiezen voor natuurlijke materialen ontstaat een tijdloos interieur dat van bij de start verfrissend, gezellig en stijlvol is.  

Precies zoals je zelf wil

Geniet van een gerust gemoed en een persoonlijke aanpak, van start tot finish. Zo werk ik als interieurarchitect het liefst met je samen. Want net zoals smaak is elke werk- of leefomgeving persoonlijk en uniek. Ook die van jou.

Lijnen en vormen

Zichtlijnen, looplijnen en volumes die perfect op elkaar afgestemd zijn: in een geslaagd interieur komen vorm en functie schijnbaar onopgemerkt samen. Dankzij het ontwerp voelen ruimtes onbewust vrij aan en zorgen uitgekiende raampartijen voor maximaal, natuurlijk licht en schitterende zichten.

01  

Persoonlijk gesprek

Hoe kijk je naar design en in welke stijl voel je je thuis? Tijdens een persoonlijk gesprek vertel je je noden en verlangens. Ik luister en we ontwikkelen samen een eerste visie op jouw interieur. Een visie waarin je je goed voelt en waarbij alles bespreekbaar is. De eerste ontmoeting is vrijblijvend en kan zowel in mijn kantoor in Staden of bij je thuis.

VanEecke-Fourneau 3_view_1

02  

Ontwerpvoorstel in 3D

Functioneel en oogstrelend: op basis van je wensen overlopen we het eerste ontwerpvoorstel. Meteen in 3D. Zo krijg je van bij de start een duidelijk, ruimtelijk inzicht in je toekomstig interieur.

03 

Rijke materiaalkeuze

Liever authentiek eikenhout, massief marmer of fijn fineer: materialen moet je voelen en beleven om te kiezen. Op basis van stalen en realistische voorbeelden stellen we de combinatie samen voor je interieur.

04  

Verlichting en detaillering

Pure schoonheid schuilt in de details. Het finale ontwerpplan omvat alle nauwkeurigheden en specifieke keuzes. Tot en met het verlichtingsconcept. Zo ben je zeker dat alles tot op de millimeter correct is. Net als jij, laat ook ik niets aan het toeval over.

05 

Uitvoering en coördinatie

Bouwen en verbouwen is ook plannen, uitvoeren en opvolgen. Daarom is mijn technische achtergrond een grote meerwaarde. Als interieurarchitect en werfcoördinator stuur ik aannemers en onderaannemers aan. Binnen budget en binnen timing. Daar kan je van op aan.

Wil je meer informatie?

Bezorg jouw gegevens, we nemen snel contact op!